Υπέροχη συγκέντρωση οργανώθηκε σε κεντρικό μαγαζί της πόλης προς τιμήν της αγαπημένης όλων μας υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τον συνδυασμό «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», Βούλας Ζορμπά.

Η Βούλα συγκινήθηκε από την προσέλευση τόσων πολλών συναδέλφων της μηχανικών που έσπευσαν να της ευχηθούν καλή επιτυχία εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Εξαιρετικοί επιστήμονες όλοι τους και με αγάπη για το κοινό καλό, αλλά και το δικό μας το κορίτσι είναι κορυφαία επιστημόνισσα στο αντικείμενο της, γι’αυτό ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», Χάρης Ρώμας, την απεκάλεσε ΘΗΣΑΥΡΟ γιά το Χαλάνδρι του μέλλοντος μας!
Επισήμανε, δε, ότι ανυπομονεί να συνεργαστούν γιά την αναβάθμιση του δήμου μετά την μεγάλη εκλογική νίκη που εικάζει ότι θα έχουν.

Η Βούλα με την σειρά της δήλωσε τυχερή που βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του Χάρη Ρώμα με τον οποίο την δένει αμοιβαία εκτίμηση.

Επίσης στάθηκε στην τιμητική παρουσία του ξαδέλφου της, Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά (που και αυτός κατεβαίνει υποψήφιος) και του σπουδαίου πολιτικού μηχανικού Ε.Μ.Π και εμβληματικού Χαλανδριώτη, Νίκου Καυκάλα.