Το ξεχωριστό ετήσιο «Αντάμωμα Αγάπης», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Πάτημα Χαλανδρίου φέτος ήταν αφιερωμένο στην ολοκληρωτικά κατεστραμμένη από τους σεισμούς Αντιόχεια.

Ο Αρχιμανδρίτης Ιγνάτιος, ψυχή της ενορίας, είχε έρθει σε επαφή μαζί μου όταν ακόμη ήμουν Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής για να ζητήσει στήριξη ούτως ώστε να γίνει μία ιδιαίτερη μεγάλη εκδήλωση που την έχει ανάγκη η ενορία αλλά και οι κάτοικοι του Πατήματος Χαλανδρίου και των γειτονικών Βριλησσίων. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε τελικά με αποκλειστική χρηματοδότηση της Π.Α και με εξασφάλιση της συμμετοχής της σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας Γλυκερίας.

Ο Πανοσιολογιώτατος εμφανώς συγκινημένος με ευχαρίστησε για το όνειρο που ,όπως είπε : «απόψε με την βοήθεια σας έγινε πραγματικότητα»!

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στα βραβεία Αυτοδιοίκησης με την επισήμανση ότι τα δύο βραβεία για τον τομέα πολιτισμού δόθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής για έργα που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο που τελούσα Αντιπεριφερειάρχης.

Στην ίδια γραμμή συνεχών δράσεων πολιτισμού, αλλά και γενικότερα πλήρους αναβάθμισης της πόλης, θα συνεχίσω και από το επόμενο πόστο μου, που με τη στήριξη των δημοτών, θα είναι αυτό του Δημάρχου Χαλανδρίου.

Δίπλα μου πάντα στέκεται η δυνατή ομάδα των υποψηφίων δημοτικών μου συμβούλων με την αγάπη ανάμεσά μας να θεριεύει.