Όπως ήταν αναμενόμενο η φασιστική συμπεριφορά της διοίκησης του Δήμου Χαλανδρίου, του τύπου: «ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΡΑ ΣΕ ΦΙΜΩΝΩ», συνεχίζεται κανονικά και ανερυθρίαστα.

Αυτή την φορά η συνοδοιπόρος μας στο «ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΟ ΦΩΣ», Κατερίνα Κριτσωτάκη, κοπέλα μορφωμένη, αξιόπιστη, σοβαρή και μετρημένη αντέδρασε στην ανάρτηση του Δημάρχου όπου εκείνος επαίρετο για τα έργα οδοποιίας στο Χαλάνδρι.

Η Κατερίνα ευθαρσώς διετύπωσε την γνώμη της, ότι τα έργα γίνονται σε προεκλογικό παροξυσμό για φτηνό εντυπωσιασμό, ότι ξύνονται άσφαλτοι και πασαλείβονται με πρόχειρο επίστρωμα για να παραμυθιάζονται οι ψηφοφόροι.

Αντίθετα ο δρόμος που κατοικεί μία φίλη της παραμένει χωματόδρομος παρά τις συνεχείς επικλήσεις και διαμαρτυρίες των κατοίκων ενώ παράλληλα πιο κάτω που κατοικεί κάποιος «υμέτερος» ο δρόμος ασφαλτοστρώθηκε μια χαρά.

Ο Δήμαρχος, όπως συνηθίζει, επιτέθηκε στην πολίτη που του έκανε κριτική αποκαλώντας την «εγκάθετη του Ρώμα» που τολμά να παρουσιάζει ένα βουνίσιο μονοπάτι ως δρόμο μη ασφαλτοστρωμένο.

Η έγκυρη Κατερίνα παρουσίασε αεροφωτογραφίες του δρόμου που αποδεικνύουν ότι βρίσκεται ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ και κυριολεκτικά αποστόμωσε όσους την λοιδορούσαν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ (που εδώ παρουσιάζουμε με screenshot) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

Μαθήματα δημοκρατίας παραδίδουν πάλι τα καμάρια του «ηθικού πλεονεκτήματος»!